Dansk Protein Innovation er et partnerskab mellem interesseorganisationer, virksomheder og viden institutioner.

DPI’s formål er at fremme og koordinere forskning og innovation for at øge en markeds-baseret og bæredygtig dansk produktion af protein til fødevarer og foder.

Medlemmer:

Aarhus Universitet, Agro Business Park/Inbiom, Arla, DAKOFO, Danish Crown, DLF, KMC, Københavns Universitet, Landbrug & Fødevarer, Teknologisk Institut, DTU og Aalborg Universitet. 

 

Sekretariat

  • Claus Saabye Erichsen (DAKOFO)
    cse@dakofo.dk
    24883932
  • Malika Buhr Pedersen (Landbrug & Fødevarer)
    mpe@lf.dk
    30178894
  • Lars Villadsgaard Toft (SEGES)
    lato@seges.dk
    87406626

Særlige samarbejdspartnere 

Dansk Protein Innovation har et særligt samarbejde med INBIOM, som er et innovationsnetværk indenfor bioressourcer. 

Læs mere om INBIOM her.